Intenzívny kurz apiterapie

V mesiacoch február - marec 2009 bol na Slovensku zrealizovaný prvý Intenzívny kurz apiterapie. Podujatie v Nitre tvorili 3 jednodňové semináre, zamerané na 2 cieľové skupiny - zvlášť pre zdravotníkov a zvlášť pre včelárov. Aktívne sa ho zúčastnilo do 200 včelárov, lekárov, veterinárov a iných zdravotníckych pracovníkov, ktorí si odniesli cenné informácie sprostredkované doktorom Stefanom Stangaciom, prezidentom Nemeckej, Rumunskej a Frankofónnej Apiterapeutickej spoločnosti s bohatými prednáškovými skúsenosťami z 38 krajín sveta.

Aj počas prestávok sa živo diskutovalo.
Včelári debatujú o včelích produktoch
Masáž s krémom s obsahom včelieho jedu
Sčervenanie pokožky pod vplyvom jedu
Certifikačný test z apiterapie
Pečiatkovanie diplomov pre absolventov
Absolventi kurzu určeného pre zdravotníkov
Absolventi včelárskeho kurzu apiterapie

Vytvorené: 19. Apríl 2009   Autor: Michal Denský

Diskusia

Re: Intenzívny kurz apiterapie

tesil som sa na clanky ktore by ma oboznamili s liecenim medom, pelom, vcelym jedom. Nech sa vam dari.

Ludovit    18. Máj 2009 18:31    
Re: Re: Intenzívny kurz apiterapie

Dobrý deň pán Ľudovít, stránka je stále v štádiu výstavby. Články, fórum a oznamy z oblasti apiterapie budú postupne pribúdať. Týmto Vás pozývame, aby ste prispeli svojimi skúsenosťami s využitím včelích produktov, ktoré radi na tomto portáli odprezentujeme.    
 

Michal Denský    18. Máj 2009 20:06    
Re: Re: Re: Intenzívny kurz apiterapie

dobry den, byvam na vychodnom slovensku, nie som vcelarka, ale milujem vcely aj ich produkty, a sama si aplikujem vcelie zihadla na rozne casti tela, a som vcelim jedom fascinovana lebo nim odtsranujem zo svojich klbov silne bolesti, ako aj cudny zapal koze ktory sa mi zo dna na den objavil na dlani.. pichla som zihadla rovno do zapalu, ten zmizol nenavratne za tri dni, potom co ma suzoval dva mesiace.. nikdy si nepichnem viac ako jednu vcelu lebo mam silnu alergiu na vceli jed, az taku ze ked som si raz pichla dve vcely schytala som anafylakticky sok a takmer som sa zadusila, a vtedy som to vyriesila studenou sprchou.. osvedcil sa mi postup taky, ze si aplikujem jednu vcielku kazdych 5 hodin pocas dna , teda kym vcielky lietaju po mojej zahrade, chytam ich pinzetou a zihadlo si necham zapichnute na hodinu .. robim to uz dva roky a citim sa ako keby mi vymenili klby a mam energie na rozdavanie..a este nieco: po 25 rokoch fajcenia sa mi zprotivili cigarety ! som presvedcena ze to u mna sposobil vceli jed..uz rok a pol nefajcim ! vivat vcely! 

návštevník    16. August 2010 6:47    
Stránku už navštívilo