Výstava fotografií Tibora Vanka Rok pri včelách

Portál Apiterapia.sk v spolupráci s mestom Vráble a s mediálnou podporou portálu Žitava.sk Vás pozýva na výstavu fotografií Tibora Vanka Rok pri včelách.
Tibor Vanko je mladý fotograf, ktorého hobby včelárenie sa stalo v posledných rokoch zároveň jeho zamestnaním. S včelami trávi množstvo času, a pretože má blízko aj k fotografovaniu zachytáva svojim objektívom tajomstvá ich života.
Jeho výstava fotografií, ktorú prvýkrát inštaloval v Šali mala veľký úspech a podarilo sa mu ňou osloviť najmä mladšie generácie žiakov a študentov.

Výstava v Stoličnom dome vo Vrábľoch (Hlavná 170) je prístupná širokej verejnosti v pracovných dňoch od 12.4. do 29.4.2011 v čase od 9:00 do 16:00.
Na kvalitných veľkoformátových fotografiach je zachytený život včiel a včelára v priebehu celého roka. V prípade skupinovej návštevy je možné dohodnúť odborný výklad zo strany miestneho včelára. Zvlášť sú vítane kolektívy materských, základných a stredných škôl. Termín návštevy si treba dohodnúť minimálne deň vopred. V prípade záujmu volajte na t.č. 0908371498. Vstupné na osobu je 20 centov.

leto
získavanie medu
vzorky peľu

Vytvorené: 9. Apríl 2011   Autor: Michal Denský

Diskusia

Stránku už navštívilo